Bones marques del CEN Balaguer a la Lliga Aleví i al trofeu Tardor de Lleida

El Club Esportiu Natació Balaguer ha aconseguit molt bons resultats aquest cap de setmana en el trofeu Tardor del CN Lleida i a la 2a Jornada de la Lliga Catalana Aleví disputada a la piscina del CN Lleida.Com a resultats mes destacats del trofeu Tardor, a nivell absolut cal esmentar que en la prova dels 100 lliures el primer classificat fou en Pere Barbosa i segon en Nil Profitós, les dos marques mínimes per al campionat de Catalunya. En els 200 estils destacar el segon lloc de l’Arnau Gràcia i la segona posició d’en Marc Auberni en els 100 papallona. L’Arnau Gracia va aconseguir el rècord del club en els 50 papallona.En categoria femenina la nedadora Núria Ortiz va quedar primera en els 100 papallona i rècord del club i també rècord en els 100 esquena.

En la Lliga Aleví destacar en categoria femenina la primera posició de la Sara Puigarnau en els 100 braça.