Berta Benseny i Íker Ruiz, sotscampions estatals amb la selecció catalana

width=

Els nedadors Íker Ruiz i la Berta Benseny del CEN Balaguer han participat aquest cap de setmana amb la Selecció Catalana de natació adaptada i aleví respectivament al campionat Estatal de natació per d’Autonomies que s’ha realitzat a Castelló.

La Berta ha aconseguit la 9a posició estatal en els 200 esquena i la 13a en els 100 esquena millorant les seves marques personals, a més de la 5a posició al relleu de Catalunya de 4×200 lliures.

Finalment la Selecció Catalana ha aconseguit el tercer lloc estatal femení i el sots-campionat estatal en categoria conjunta.

L’ Íker ha aconseguit la 2a posició estatal en els 100 braça, també la 3a posició en els 50 braça i la 5a en els 50 papallona i 100 lliures millorant marca personal en les quatre proves.

Amb aquests resultats ha col•laborat amb la selecció Catalana de natació adaptada per tal d’aconseguir la segona posició de la selecció en la general masculina per autonomies i tercera en la classificació conjunta.