El Balaguer Villart Logístic suma la segona victòria de la lliga davant el Suris de Calella

El Balaguer Villart Logístic superava aquest dissabte el Suris de Calella 4-1 a casa després d’haver caigut divendres 3-4 davant del Santa Eulària en un partit ajornat corresponent a la primera jornada de lliga. Amb la victòria davant les de Calella el Villart Logístic puja a la quarta posició de la classificació amb la mateixa puntuació que el tercer i el cinquè.

Svetlana Bakhtina va obrir el partit superant a la visitant Alba Fernández per 3-1 (11-8, 15-13, 11-5- 11-8). A continuació Natalia Prosvirnina augmentava l’avantatge de l’equip de la capital de la Noguera guanyant per un contundent 3-0 (11-3, 11-7, 11-3) a la barcelonina Claudia Pérez. Anna Biscarri va caure davant de Jessica Hernández, jugadora que sumava l’únic punt del Calella per 1-3 (11-7, 1-11, 3-11, 3-11). En el quart encontre Natalia Prosvirnina retornava el domini del partit al Villart Logístic superant Alba Fernández per 3-0 (11-7, 11-4, 11-7), el que suposava un 4-1 que gairebé sentenciava el partit.

En el partit de dobles, la parella local formada per Svetlana Bakhtina i Natalia Prosvirnina van ser molt superiors a les barcelonines Alba Fernández i Jessica Hernández i es col·locava el 4-1 definitiu després de superar el Calella per 3-0 (11-7, 11-4, 11-9).

El partit que es preveia molt complicat per les lleidatanes, es convertia en una alegria.

El Balaguer Villart Logístic ha guanyat dos dels tres matxs disputats en una lliga cada vegada més difícil pel seu alt nivell. Les balaguerines descansen el proper cap de setmana i en dues setmanes buscaran la tercera victòria de la temporada davant de l’UCAM, un rival complicat i que ocupa la segona posició de la classificació.

Informa: Anna Requena