El C.F.Balaguer perd en el seu debut en lliga a casa

Mal debut del Balaguer a casa en el derbi que l’enfrontava al debutant de la Categoria, el Borges. Els vermells que estrenaven indumentària van veure com els visitants els capgiraven un avantatge de dos gols a un en els 5 darrers minuts del partit.

El primer gol però el van materialitzar els homes de Joan Roca després de mitja hora de tempteig. Pijuan va fer pujar el primer gol al marcador i va establir el 0-1 amb el que es va arribar a la mitja part.

A la represa els homes d’Edu March ean generar més ocasions, sobretot a pilota aturada, Adrià avisava als blancs amb un xut de falta en el que va enviar l’esfèrica al travesser.

Al minut 67 l’àrbitre del partit va xiular un penal molt discutit pel conjunt de les Garrigues. Adrià amb un xut molt ben col·locat va situar les taules momentànies al lluminós.

L’encarregat de trencar la igualtat va ser Mikel al minut 82 amb un servei de cantonada que entra directament a la porteria.

Amb 8 minuts per davant semblava que als vermells sumarien la primera victòria de la temporada però 5 minuts bojos van permetre a Pijuan empatar al 87 i Aitor situar el 2-3 definitiu sobre la botzina.

March, al final del partit lamentava la derrota.

Per la seva banda Joan Roca es mostrava satisfet amb la victòria i recordava amb afecte la seva etapa al club de la Noguera.

El C.F. Balaguer disputarà un altre partit com a local el pròxim diumenge contra el martinenc partic corresponent a la jornada 3 del grup dos de la primera Catalana.