El Balaguer guanya a Valls i es situa a la part mitja de la classificació

El Balaguer va guanyar en el seu desplaçament a Valls per 1-4. Després d’uns primers 45 minuts en els que no es va moure el marcador, els de la Noguera es van avançar en el marcador al minut 57 amb un gol de Genís.

Deu minuts després els lleidatans van ampliar la diferència amb un gol del pitxitxi de l’equip Adrià Fernandes.

A deu minuts del final el Valls va escurçar distàncies i fins i tot va tenir l’ocasió d’empatar el partit en una ocasió que Alfred va aconseguir aturar.

Amb l’equip local desfonat el Balaguer va rematar l’encontre i primer Mikel al 86 i finalment Genís al 88 van situar el 1 a 4 definitiu al marcador.

El proper partit de lliga dels locals serà el dia 17 de desembre al Municipal contra el Vista Alegre.