El CF Balaguer guanya el derbi “in extremis”

El Balaguer va guanyar sobre la botzina el derbi que l’enfrontava a l’Alpicat. Els de la Noguera van ser els dominadors dels primers tres quarts de partit i res feia pensar que el partit es decidiria als minuts finals quan Genís va obrir el marcador al minut 8 de la primera part.

Els homes de jordi Cortés dominaven el partit però no va ser fins als inicis de la segona meitat que un altre cop Genís, després d’una bonica jugada col·lectiva, va situar el 0-2 al lluminós.

Les coses pintaven malament pels del Segrià i es van posar pitjor quan al minut 75 van expulsar per doble targeta groga al jugador local Brezmes. Però l’expulsió va motivar la reacció dels homes de Jordi López que quatre minuts després van retallar distàncies gràcies a un gol de Garriga.

La remuntada vermella va estar a punt de culminar-se amb un gol de Joan Vendrell al minut 83 que va fer embogir les graderies del municipal d’Alpicat. Però el conjunt de la Noguera no estava disposat a cedir més punts en un derbi i Miki Massana va dilapidar tots els esforços de l’Alpicat per remuntar en una sortida de córner.

Al finalitzar l’encontre els dos equips tècnics es van mostrar satisfets amb l’esforç dels seus jugadors.

Amb aquesta victòria el Balaguer continua a la segona posició del grup dos de  la primera catalana que continua comandant la UE santboià després de la victòria aconseguida al camp del Rubí.