El Balaguer guanya el derbi contra l’Almacelles

El C.F. Balaguer es va assegurar, amb la victòria d’ahir al Municipal d’ Almacelles per 1-2, acabar la lliga de la primera catalana com l’equip lleidatà més ben situat a la taula de classificació. La victòria dels vermells, ahir de grocs, davant dels homes de David Giménez també permet als de la Noguera continuar somiant en assolir la segona posició que els permeti jugar la promoció d’ascens.

El partit però es va complicar ben aviat pels homes de Cortés, els primers 45 minuts van ser de domini local i l’ Almacelles es va avançar en el marcador al minut 15 després que Raul Feher s’introduís l’esfèrica a pròpia porteria. El Balaguer ho va intentar a la contra però el marcador ja no es va moure fins després del pas per vestuaris.

El canvi de sistema va ser efectiu i els de la Noguera van capgirar el marcador amb un primer quart d’hora fulminant on primer Genís, al minut 60  i després Adrià al 61, van aconseguir capgirar el marcador. Amb l’avantatge el Balaguer va tornar a cedir el control de la pilota als del Segrià però aquest va ser força estèril i el marcador ja no es va moure . Amb l’ 1 a 2 definitiu els homes de Cortés  continuen optant a la segona posició però depenen de que els Reus ensopegui abans del duel directe en la darrera jornada de Lliga.

La decisiva penúltima jornada de Lliga es disputarà el pròxim diumenge i el Balaguer rebrà la visita del Lleida Esportiu B. Per la seva banda El Reus haurà de guanyar al Sant Ildefons si es vol assegurar la segona posició.