El Balaguer empata tot i la inferioritat numèrica

width=

Els de la Noguera van aconseguir un valuós punt del Municipal d’Alpicat després d’un vibrant partit que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Els de la Noguera van arrencar amb dubtes però passat els minuts inicials els homes entrenats per Jordi Belló van prendre el control de la pilota, no obstant cap dels dos equips gaudia d’ocasions clares de gol i semblava que a la mitja part arribaria amb empat a res fins que al minut 42 Joan Martínez va fer bona una centrada en una falta lateral. El Balaguer s’avançava gràcies a l’estratègia però l’expulsió de Marc Sánchez a la jugada posterior a la del gol feia que el pas per vestuaris dels de la Noguera fos agredolç.

Els següents 45 minuts van començar amb un Alpicat conscient que havia d’aprofitar la inferioritat numèrica del Balaguer si no volia perdre la condició d’invicte i el setge a la porteria d’Alfred no va cessar fins al minut 51 quan David Traguany va aprofitar un refús i amb un xut llunyà va materialitzar l’1 a 1.

Amb l’empat al marcador i un jugador menys el Balaguer es va centrar amb no encaixar cap més gol i llençar contres perilloses que haguessin pogut suposar en més d’una ocasió la victòria final, no obstant alguns cops la defensa de l’Alpicat i en alguns altres la falta de punteria dels de la Noguera no van permetre que el marcador es tornés a moure i el partit acabés amb unes taules que en finalitzar els 90 minuts el debutant a la banqueta, Jordi Belló, va donar per bones.