Balaguer celebra la 7a edició de la Triatló de Muntanya

Ahir diumenge es va celebrar la 7a edició de la Triatló de Muntanya de Balaguer amb una participació de 160 atletes que van dur a terme un recorregut de 750 metres de natació al pantà de St. Llorenç, 24 km de BTT per camins i corriols de la comarca i els 5 km finals de cursa a peu pel marge Esquerra del Riu Segre i el cas antic de la ciutat.La prova es va dur a terme en la modalitat olímpica del triatló, que per setè any consecutiu ha estat dins del campionat de Catalunya de triatló de muntanya.

El campió absolut en categoria masculina va ser Erik Díaz del Club Natació Reus Plom amb un temps 1:41:12 mentre que la campiona absoluta en categoria femenina fou Mercè Tusell també del Club Natació Reus Ploms que va dur a terme la prova amb un temps de 2:05:56.