Asier manté líder al Balaguer

El Balaguer va arrencar un valuós punt del Municipal de la Devesa en el partit que l’enfrontava a la Rapitenca que li permet continuar líder en solitari del grup dos de la primera catalana

Els vermells van obrir el marcador molt aviat gràcies a un remat d’Asier en un servei de cantonada sacat per Genís.

Malauradament pels interessos del conjunt de la Noguera l’avantatge va durar ben poc i la Rapitenca va aconseguir igualar el marcador en l’acció posterior al gol vermell, també gràcies a una jugada de pilota aturada.

El partit molt igualat i amb moltes anades i vingudes encara guardava un desfortuni més pels homes de Cortés i es que en un altra jugada a pilota aturada els de la Noguera van encaixar el 2-1. La defensa balaguerina va ser l’encarregada d’acabar fent entrar la pilota en porteria pròpia.

El marcador hagués pogut caviar molt abans del descans si l’àrbitre de l’encontre no hagués anul·lat aquest gol al conjunt de la Noguera per un hipotètic fora de joc.

La davantera tarragonina també hagués pogut ampliar el marcador abans del descans en aquesta acció en que la vaselina acaba picant al travesser.

L’ inici de la segona meitat va començar amb una nova mala noticia pel conjunt vermell, Adrià va veure la segona groga i va deixar el seu equip amb 10 homes.

Però la superioritat numèrica del Rapitenca va durar poc. L’àrbitre del partit va xiular penal després d’aquestes mans dins de l’àrea i va expulsar al jugador del Rapitenca.

Asier no va desaprofitar la pena màxima i va situar el 2-2 definitiu al lluminós. Cortés valorava així un partit molt igualat.