Alexandre Tàssies i Toni Hermoso es proclamen campions de la primera Cursa del Dúgol d’Algerri

cursadugolAlexandre Tàssies i Toni Hermoso, vigents campions de la Lliga Ponent, han estat els primers atletes en inscriure el seu nom en el palmarès de la Cursa d’Atletisme del Dúgol d’Algerri, una prova que diumenge va aplegar 250 participants en la que ha estat la seva primera edició. La jornada, que ja s’ha integrat dins el calendari de la Lliga Ponent, va oferir també una caminada i una cursa de 5 kilòmetres, en aquest darrer cas amb Sergi Nunes i Isabel Pascual com a vencedors.

Organitzada pel Club Esportiu Gessers i l’Ajuntament d’Algerri, la cita atlètica es va desenvolupar sobre dos distàncies, els 10 i els 5 kilòmetres, ambdues amb sortida conjunta a les 10.00 hores des de la Plaça del Portal. Les curses van aplegar més d’un centenar d’atletes (30 a la de 5 kilòmetres i 72 a la de 10). Abans, a partir de les 9.15 hores i des de la mateixa plaça, van iniciar el seu recorregut els participants en la caminada, que han estat 150.

Les dos curses es van moure pel terme municipal d’Algerri en la seva vessant septentrional, és a dir, de la Serra Llarga vers el nord, en un recorregut que ha mirat de posar en valor els secans i el cromatisme del paisatge, arribant fins la Figuera, nucli agregat d’Algerri.

Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport) es va imposar amb un temps de 36.43 mentre que, en categoria femenina, Toni Hermoso, (Maratonians del Segre) va marcar un crono de 46.03.