Aleix Sierra tanca a primera part de la temporada com campió d’Espanya sub23 de duatló cros

Amb aquest dorsal, el 83, l’Aleix va aconseguir el títol del campionat d’espanya sub 23 de duatló de Muntanya disputat a Aquilar del Campo. Tot i que durant el reconeixement no tenia clares les opcions de guanyar, els trams de bicicleta de la cursa li van permetre proclamar-se com el millor sub 23 d’aquesta modalitat.

A banda del títol de categroia, l’aleix, malgrat la seva joventut, va aconseguir una meritòria 7a posició a la categoria absoluta, no obstant el balaguerí encara no es planteja fer el salt a la categoria elit i l’any que ve continuarà participant als triatlons i duatlons en categoria sub23.

Amb el campionat d’Espanya a Aguilar del Campo s’acaben les proves importants d’aquest primer tram de temporada en la que el balaguerí ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya i campió d’Espanya de duatló de muntanya.